We zijn verheugd om met trots te kunnen delen dat tijdens de eerste editie van Adembenemend een indrukwekkend bedrag van €33.357 is opgehaald. Dit waardevolle bedrag is oorspronkelijk toegewezen aan het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis ter ondersteuning van onderzoek naar Mesothelioom.

Hoewel het oorspronkelijke doel was om met deze fondsen een e-Nose aan te schaffen, moeten we u helaas informeren dat dit tot op heden niet gerealiseerd is. Samen met het onderzoeksteam wordt momenteel actief gezocht naar een alternatieve bestemming voor deze bijdrage. We zijn vastbesloten om ervoor te zorgen dat het geld op een zinvolle en impactvolle manier wordt ingezet ten behoeve van de strijd tegen Mesothelioom.

We willen graag onze oprechte dank betuigen aan alle deelnemers, donateurs en sponsors die dit fantastische bedrag hebben mogelijk gemaakt. Jullie steun is essentieel in onze gezamenlijke inspanningen om de impact van Mesothelioom te verminderen en een verschil te maken in het leven van degenen die getroffen zijn door deze ziekte.


Houd deze pagina in de gaten voor verdere updates over de bestemming van de bijdrage en andere ontwikkelingen binnen Adembenemend. Samen streven we naar een wereld waarin we adembenemende vooruitgang boeken in de strijd tegen Mesothelioom.