Bent u op zoek naar een unieke kans om uw bedrijf in de schijnwerpers te zetten en tegelijkertijd een geweldige zaak te ondersteunen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

 

Wij zijn op zoek naar een hoofdsponsor voor onze aankomende Adembenemende fietstocht, en de hoogste bieder zal de eer krijgen om onze hoofdsponsor te worden. Wat houdt dit in? Het betekent dat onze fietstocht zal eindigen bij uw bedrijf, waar we een warm welkom en een geweldige afsluiting zullen vinden.

 

Als hoofdsponsor krijgt u niet alleen de kans om uw bedrijf te associëren met een spannend en gezond evenement, maar u zult ook een prominente plaats krijgen op al onze uitingen. Dit omvat niet alleen onze website, waar uw bedrijfslogo en naam opvallend zullen worden weergegeven, maar ook op onze deelnemerskleding. Uw merk zal meereizen op elke kilometer van onze tocht.

 

Waarom zou u onze hoofdsponsor willen worden?

Zichtbaarheid: Uw bedrijf krijgt maximale zichtbaarheid voor een breed publiek, zowel online als offline.

 

Samenwerking: U wordt een integraal onderdeel van ons evenement en de gemeenschap die het ondersteunt.

 

Goede doel: U draagt bij aan het goede doel Voorvechter door onze fietstocht te sponsoren en maakt een positieve impact.

 

Netwerkmogelijkheden: Ontmoet gelijkgestemde bedrijven en individuen tijdens ons evenement.

 

Neem vandaag nog contact met ons op om uw interesse in sponsoring te bespreken en te ontdekken hoe uw bedrijf kan profiteren van deze opwindende mogelijkheid. Samen kunnen we een fantastisch evenement neerzetten en uw bedrijf laten schitteren als onze hoofdsponsor!

 

Voor meer informatie en vragen, neem contact op via johan@adembenemend.nl