blog, onze routekaart naar een nieuwe editie Adembenemend.5-7-2023 De opstart van een nieuw rondje Adembenemend door Nederland.

 

Nadat we in 2021 op de laastste dag van Adembenemend eindigde in Amsterdam, bij het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis, wisten we al dat er een tweede editie zou komen, de vraag was alleen nog wanneer dit zou zijn.
Nu 1,5 jaar verder, hebben we de koppen weer bij elkaar gestoken en besloten om in 2024 een nieuwe actieweek te organiseren. Daarmee zijn de eerste stappen gezet! Onze site was uit de lucht en moet weer helemaal opnieuw opgebouwd worden en daar zal de komende tijd veel op worden aangepast. her en der laten we onze plannen al weer vallen, maar andersom worden wij ook bevraagt of wij weer plannen hebben voor een nieuwe editie en daar kunnen we inmiddels volmondig ja op zeggen.

De ervaringen die we hebben opgedaan zullen we gaan gebruiken om verder te optimaliseren. De eerste editie was heel gaaf, maar er ging ook genoeg niet goed of goed genoeg. Dit gaan we proberen beter op te tuigen of te organiseren.

We barsten van de ideeen, ideeen om geld te genereren voor de kosten die we maken voor dit project, maar ook om meer mensen deel te laten nemen, bijvoorbeeld voor onze laatste fietsdag. Middels deze blog maar ook via andere kanalen gaan we proberen iedereen die onze verrichtingen wil volgen op de hoogte houden.

 

Rating: 5 sterren
3 stemmen